Germany

Gjermania përgjegjëse e vrasjeve të aktivistëve kroatë dhe sirianë

  • April 28, 2023
  • 0 Comments

Politikani kroat, Stjepan Djurekovic dhe aktivisti sirian, Mohamed Joune do të ishin dy nga rastet publike të shumta në Gjermani që do të ekzekutoheshin me sëpatë. Kroati në vitin 1983, ndërsa siriani në vitin 2019; për kroatin do të akuzohej UDB dhe Arkani, ndërsa për aktivistin dhe biznesmenin sirian do të akuzoheshin pikëpamjet e tij […]